Vés al contingut principal

(SEPE39-24) Desenvolupament d'aplicacions mòbils per IOS i Android amb Flutter

Aquest calendari és orientatiu i pot patir modificacions

Objectiu: 

Desenvolupar aplicacions mòbils multiplataforma que es puguin executar en sistemes operatius iOS i Android mitjançant l'ús de la tecnologia Flutter.


Perfil de l'alumnat: 

Es requereix formació o experiència en l'àmbit de la programació informàtica.
Es valora programació orientada a objectes i nocions bàsiques en desenvolupament web o APP amb iOS i Android.
Es valora disposar de coneixements d'anglès.


Acreditació:

Diploma acreditatiu expedit pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.


Contingut:

Temari del curs


Metodologia: 

El curs es caracteritza pel seu enfocament eminentment pràctic, on els conceptes teòrics es presenten de manera dinàmica mitjançant exemples desenvolupats en temps real per l'instructor durant les sessions. Els participants tindran l'oportunitat de presenciar l'aplicació pràctica de cada concepte, seguit per exercicis guiats que els permetran aplicar i reforçar allò que s'ha après.

La metodologia d'ensenyament se centra en la participació activa dels alumnes, que estaran immersos en la resolució de problemes i la creació de solucions concretes. Aquesta dinàmica assegura que els participants adquireixin no només coneixements teòrics, sinó també la destresa pràctica necessària per desenvolupar aplicacions efectives amb Flutter.

L'objectiu és que, en acabar el curs, els alumnes no només comprenguin els principis fonamentals, sinó que també hagin desenvolupat habilitats pràctiques sòlides mitjançant l'aplicació directa dels conceptes en exercicis guiats i projectes pràctics.

El segon mòdul es centra en la creació d'un projecte individual. El projecte consisteix en la creació d'una Aplicació mòbil desenvolupada en Flutter, de temàtica lliure, que es presentarà formalment durant la darrera sessió del curs.

Programa del curs

Pots veure més detalls sobre organització, continguts i metodologia del curs al Vídeo presentació del curs del 2023.

Per a participar del procés de selecció del curs, feu clic sobre l’opció INSCRIU-ME.


Teleformació - tarda
02/12/2024 - 25/02/2025
240 hores